Gastenboek

14 jan '22  Weichao en 3 vriendinnen
I recommend Bouwe En Nelleke’s house for 100%. After cycling or walking in Eext and the nearby forest park area you would drink a cup of tea or coffee in this nice accommodation with farmhouse style. Bouwe En Nelleke’s house has lots of old ornaments and decorative arts, which offer you a special experience during your staying time. Complete facilitiesclean and tidy! Moreover, I had a good communication with Bouwe en Nelleke to ask for the relevant information. They replied me very timely and detailed.
 
25-3-21  Rob (stel)
De weersvoorspelling was niet best. Veel regen en wind. Al met al hebben we eigenlijk nergens last van gehad. s' Morgens heerlijk fietsen, s' middags een wandeling, en de rest super relaxt. We waren overdonderd door het Pinetum Ter Borgh (tussen Anloo en Eext). Daar zouden jullie echt al jullie gasten naar toe moeten sturen. Ook waren we blij verrast door de buurtsuper in Eext, helemaal top. Kortom, De Leemstee is de plek om in alle rust lekker te fietsen, te wandelen en te bewonderen.

27-2-21 Joost (gezin met kinderen via Airbnb)

Sfeervolle boerderij in rustig dorp. Goede plek om Drentse Aa te verkennen. Fietsen zijn om de hoek te huur. Prima bedden en er is veel informatie over de streek. We hebben genoten.

22-2-21 Caroline (gezin met kinderen)

We hebben een lekker weekje gehad in jullie mooie boerderij! Baalden even dat de vorst niet nog een paar dagen had kunnen duren, Maarja daar kunnen jullie niks aan doen 😉!  Oja, afhalen van eten bij de herberg van Anderen is door de weeks misschien nog een tip voor andere gasten! Dichterbij vonden we weinig mogelijkheden (alleen van vrijdag tot zondag). En was erg lekker!

15-2-21 Jesper & Emma

We hebben een heerlijk verblijf gehad in de Leemstee. Het is een gezellig en knus huis, wat van alle gemakken voorzien is. We zijn voornamelijk buiten geweest, want de omgeving is prachtig. We raden de wandeling het Boswachterspad Oudemolense Diep in de Drentsche Aa aan en de Mountainbikeroute Gieten-Gasselte - langs een prachtig meer. Mountainbikes kan je huren in Gasselte. 

10-12-20  Marja, via Airbnb 

De leemstee is een heerlijk sfeervol huis in een knus dorp. We hebben echt genoten van de kerst op deze mooie plek, ondanks een week regen, en zijn helemaal tot rust gekomen met zn drieën. Bedankt!

12-10-20  Airbnb gasten

Geweldige boerderij in Eext, ideaal om het Drentse landschap in te gaan!

6-10-20  Stel uit Arnhem

We hebben heerlijk genoten van deze prachtige plek in dito omgeving!

31-7-20  Familie met grotere kinderen

We hebben een plezierige week in jullie mooie huis doorgebracht. Wandelen en fietsen is erg mooi hier. En zwemmen in het Nije Hemelriek een echte aanrader! Buitenspeelrumte voor de kinderen in het dorp was wel even zoeken, maar de voetbalvelden van VV Eext waren open en erg leuk.

17-7-20  Ralph en Marianne

Dit huis is als een ontdekkingsreis: achter elke deur wacht weer een aangename verrassing. Tegelijk is het een prima uitvalsbasis om de Drentse dorpen en het landschap te leren kennen.

19-6-20  Coby en Els

Wat een heerlijke week hebben we hier doorgebracht. Alles kwam samen om dit in de top 3 van vakanties te zetten!
We komen terug volgend jaar; heerlijk vooruitzicht.

19-6-20  Emma en Matthijs

Wat een top huis is dit! Fijn dat we hier op deze manier terecht konden en zo er even uit konden zijn. We hebben genoten van alle rust, ruimte en natuur. Het tegenovergestelde van Amsterdam :)

1-6-20  Nelleke en Gerard

In deze bijzondere Coronatijd hebben we een fijne en leuke tijd gehad.
De Leemstee is mooi, met oude details gerestaureerd en ingericht. Klasse!

22-5-20  Coosje en Olaf uit Utrecht

Wat een lekker plekkie is dit toch! We zijn veel buiten geweest maar ook heerlijk veel binnen. Dank dat we hier even tot rust mochten komen, we waren er enorm aan toe.

1-5-20  Gezin met kinderen

Wat een prachtig huis zeg! We hebben ons hier heel fijn gevoeld want vanwege de Corona konden we niet veel ondernemen. Na weken thuisonderwijs is een verandering van omgeving sowieso al heel fijn. Gewandeld, koekjes gebakken en van die dingen. Heel graag komen we nog eens terug.

6-6-20 Monique en Jeroen

Als alternatief voor een nog net niet geboekte vakantie naar het buitenland was het fijn om zes dagen in de Leemstee door te brengen, te genieten van de bosrijke omgeving, de Hunnebedden en de stilte. Heerlijk geslapen ook! We komen zeker weer een keer terug.

18-5-20  Jan en Trude

Het was een goed besluit om het ophokken even te verplaatsen naar Eext. Knus huis, prachtig dorp. Goede fietsen gehuurd en genoten van de goede (en stille) fietspaden. En tussendoor ook nog digitaal kunnen werken en vergaderen. Zelfs pilates gedaan via livestream, op de deel.
Het voelde als ‘spijbelen’ in deze Corana tijden. Heerlijk.