Dutch English French German

Zen Zien Tekenen

Een heerlijk weekend oefenen in stil zijn, en de dingen om je heen werkelijk zien. Tekenen als middel om te oefenen in aandacht voor het hier en nu (mindfulness), in onbevangen waarnemen.
Papier en een potloodje, korte zitmeditaties en een wandeling, zijn enkele van de ingrediënten van de workshops Zien-Tekenen. Met de rust van een Drents dorp en de bijzondere sfeer van de Leemstee zijn het heerlijke dagen om je een paar dagen terug te trekken, in stilte te werken en de natuur en de dingen om je heen werkelijk te ervaren.

De workshop is voor iedereen die wil leren met meer aandacht in het leven te staan (mindfulness). Of een wat actievere vorm van meditatie zoekt. Of als je gewoon graag tekent en je manier van kijken wil verdiepen. 


We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Het accent ligt naast het tekenen vooral ook op stilte en meditatie.
De bijzondere sfeer en verzorging in de Leemstee, waarin we ook de tijd nemen voor lekkere maaltijden, een glas wijn en - als je wilt - een persoonlijk gesprek, staan borg voor een inspirerend en intensief weekend. Tekenervaring is niet nodig, maar ook voor degenen die al veel tekenen zijn deze dagen een bijzondere ervaring.

Begeleiding door Nelleke Metselaar en Leo van Vegchel of Lenie Otten.


Aankomst vrijdagmiddag 18.00 uur (met maaltijd), afsluiting zondagmiddag (15.00 uur).

Kosten: 325,- euro pp op basis van gedeelde kamer (incl. twee overnachtingen, alle maaltijden en cursusgeld). Voor een kamer alleen: 55,- euro extra.

Informatie en activiteiten vind je op: www.zenzientekenen.nl